#76 2010-12-02 12:55:51

KillSwitch

http://img248.imageshack.us/img248/5826/userbb.png

Punktów :   
Ulubiony Wrestler: Christian,Jeff Hardy
Wrestler w WFW: Christian

Re: Backstage

Go!

If you close your eyes, Your life, a naked truth revealed,
                                 Dreams you never lived and scars never healed

In the darkness life will take you to the other side,
                      And find me waiting there you'll see if you just close your eyes.
                                                  If you just close your eyes

Hello peeps! Witajcie fani w każdym wieku czas na wasz program czyli Peep
Show! W dzisiejszym wydaniu poruszę tematy PPV, Najbliższej gali w nied-
zielę i porozmawiam z moim dzisiejszym gościem - dowiecie się ktoo nim jest
już niedługo! a teraz sprawa PPV. Gala stała na miarę oczekiwań obejrzeliśmy
kilka niezłych walk ale czegoś w nich brak - woli walki przecież walka z oszustwem
to jazk wrestlingowe przestępstwo. Oszukiwać nie można jedynymi zawodnikami
którzy nie oszukują i są honorowi to Abyss i Kofi Kingston z nimi można walczyć
zawsze i ma się z tego samą przyjemność. Teraz gala niedzielna 1 pojedynek
Randy'ego Ortona i Triple H - moim zdaniem "The Game" Triple H bez problemów
wygra tą walkę Randy Orton w ogóle się nie pokazuje a HHH jest zawodnikiem
o wiele lepszy tak już było w World Wrestling Entertainment. A do tego HHH
miał aż 9 razy pas mistrzowski WWE a Randy 6. To świadczy o wyższości 
Triple H. Drugą walką jest walka Undertakera z Big Showem. Show nie obraź
się ale ty nie masz szans z Undertakerem. Popatrz na jego formę a na swoją
Po prostu jesteś przegrany i tyle. A zresztą w ogóle się nie pojawiasz nic nie
mówisz ani nie udzielasz wywiadów jest z tobą źle chociaż szanuję wszystkich
to poprę Undertakera i mówie od razu Big Show jesteś za gruby żeby się poruszać
w ringu. Trzecią walką jest walka Abyssa z Tylerem Blackiem. Tutaj bardzo ciężko
wyłonić zwycięzce. Abyss to genialny wrestler i genialny technik ale podobna
sprawa ma się z Tylerem Blackiem tyle że on jeszcze posiada World Heavyweight
Championship. Jednak wygra najlepszy z was i wieżcie mi że kibicuję każdemu z was
i popieram to co robicie. A na koniec Mai Event czyli walka wieczoru w której
uczestniczę ja, Kofi Kingston i Edge. O tej walce nie chcę za dużo mówić bo nie
chcę wyłaniać zwyciezcy. A teraz czas na wywiad z moim dzisiejszym gościem
.................... Chrisem Jericho.
*Break the walls now!*
Christian : Witaj Chris co u ciebie?
Chris Jerchio : A co do cholery ma być?
Christian : Chris spokojnie co Ci się stało?
Chris Jerchio : Przegrałem 2 walki z kolei a do tego złapała mnie police!
Christian : Za co?
Chris Jerchio : Pobiłem się z gościem w barze a on mnie pobił aż się popłakałem [ ]
Christian : To po co się biłeś jak wiedziałeś że cię pobije?
Chris Jerchio : Gówno Cię to obchodzi!
*Jericho wychodzi z ringu*
Dobra to koniec dzisiejszego Peep show! Spotkamy się niedługo!

Go!

Streak:

1 Zwycięstwo
0 Remisów
0 Przegranych

#77 2010-12-02 13:02:04

$trUsiu

12308787
Punktów :   
Ulubiony Wrestler: HBK KOFI MYSTERIO
Wrestler w WFW: HBK

http://img260.imageshack.us/img260/6019/kofi.png

*Rozbrzmiewa them Kofiego Kingstona*

SOS (I hear them callin)
SOS (I hear them shoutin)
SOS I hear them cryin
SOS (I hear them callin)

*Na ring wchodzi Kofi *

Witam was moi fani !
Przepraszam was wszystkich za moją nie obecność i za to że nie walczyłem na ostatniej gali PPV ale jakoś tak wyszło.
Chciał bym omówić z wami najbliższą gale w której będzie kilka dosyć ciekawych walk na początku chciał bym pomówić o walce  Qualyfing Match Randy Orton vs Triple H. Będzie to walka dosyć ciekawa ze względu że nasz drogi HHH będzie chciał udowodnić że choć jest "niewolnikiem" Abyss'a i przegrał z nim walkę to nie oznacza końca jego wygranych natomiast nasz drogi Orton już od dawna nie pojawił się w WFW poza walkami ale w tej walce stanowczo stawiam na Triple H. Kolejne starcie które chciałbym omówić to Normal match The Undertaker vs Big Show nie spodziewam sie tu żadnych rewelacji obaj są nowymi zawodnikami federacji może w WWF coś znaczyli ale tu są dopiero od niedawna i nie mają na swoim koncie żadnych poważnych osiągnięć typu zdobycie pasa nie wiem też czemu Undertaker myśli że ta walka powinna być walką wieczoru było by to trochę dziwne z tego powodu że na owej gali są ciekawsze pojedynki niż jego Z Big Show'em. Następna walka to NO DQ Match
Tyler Black vs Abyss. The Monster Abyss Który na ostatniej gali zyskał pomagiera HHH będzie chciał kontynuować swoją passe wygranych, jest nie pokonany w WFW możliwe że się to zmieni po walce z Tylerem. Tyler jest dobrym zawodnikiem jego wygrane z Triple H są podobne do moich przeciwko Chrisowi Jericho  lecz wracając do gali trzeba powiedzieć że będzie to dość ciekawe starcie i mam wielką nadzieje że ktoś skończy wreszcie serię wygranych Abssa i udowodni mu że  nie jest niepokonany. Ostatnia czwarta walka Main Event : Qualyfing Match w której zmierzą się  Edge Christian i oczywiscie ja będzie dość ciekawa ponieważ to kolejna walka kwalifikacyjna i mam zamiar ją wygrać bez żadnych problemów. Moi przeciwnicy są nowi w Federacji i nie zamierzam z nimi przegrać szanuję ich i wiem że są dobrzy ale nic im to nie da poniaważ mam zamiar udowodnić że jestem godzien do posiadania pasa WFW Championship . Więc podsumowując walkę nr. 1 wygra Triple H z którym się zmierzę za tydzień starcie nr. 2  wygra The Undertacker z walki nr. 3 wygrany wyjdzie Tyler Black, a walke nr 4 Zostanie wygrana przezemniem, a teraz żegnam was moi Fani ale idę ćwiczyć.

*Kofi schodzi z ringu ku wielkiej radości fanów*

SOS (I hear them callin)
SOS I hear them cryin
SOS (I hear them callin)

Ostatnio edytowany przez $trUsiu (2010-12-03 17:44:50)

http://img168.imageshack.us/img168/2578/hbkj.png
http://www.wrestlingvalley.org/wp-content/uploads/2009/03/hbk7bn1lf.gif

#78 2010-12-03 14:42:46

KillSwitch

Punktów :   

Go!

Hello peeps! Jak u was? Dobrze to się bardzo cieszę u mnie też O.K i mam nadzieję
że zostanie tak aż do niedzieli czyli do mojej walki.
Tematami które dzisiaj poruszę są moja walka , oraz moi rodacy z Kanady.
Najpierw wypowiem się o mojej niedzielnej walce którą ztoczę z R- Rated
Superstarem Edgem , Jamajskim wrestlerem Kofim Kingstonem. Najpierw
Edge. Edge wreszcie zacząłeś walczyć na miarę swoich możliwości i przepr-
-aszam za to co powiedziałem niedawno że pomógł by Ci tylko psychiatra.
Myliłem się psychiatra jest potrzebny Chrisowi Jericho po on to płaczek i
debil. Myśli że wszystkich obchodzą jego pojebane  problemy a to bijatyka
w pubie a to przegrana z Kofim Kingstonem. W World Wrestling Entertainment
było tak samo skarżył  się na wszystkich a sam przegrywał uczciwie z innymi
nie wiem co się z tym debilem dzieje. Ale mniejsza z tym moim tematem
nie jest jakiś father-fucker ale teraz jest nim Jamajczyk Kofi Kingston
który wygrał z Chriskiem 2 razy z rzędu. Kofi masz imponujące umiejętności
ale brak Ci doświadczenia mimo tego że znasz wiele wspaniałych akcji technicznych
i kontr które nieraz zmieniają wynik twojej walki. Ale tak jak mówiłem brak Ci
doświadczenia w ringu które jest jedną z najważniejszych rzeczy dobrgo wrestlera.
Ale i tak jesteś bardzo groźnym przeciwnikiem i umiesz wygrywać z lepszymi
od siebie i wyżej rozstawionymi wrestlerami z większym od twojego dośwaidzeniem
Teraz czas na moich rodaków o których muszę po prostu się wypowiedzieć
bo to jest wstyd! Chris Jericho pierdoli nie wiadomo o czym i cały czas płacze
Edge w ogóle się nie pojawia no i zostałem ja o sobie nic nie powiem bo sami
widzicie to najlepiej. Ale narazie i powodzenia!

Go!

Ostatnio edytowany przez KillSwitch (2010-12-03 14:49:55)

Streak:

1 Zwycięstwo
0 Remisów
0 Przegranych

#79 2010-12-03 18:19:13

$trUsiu

12308787
Punktów :   
Ulubiony Wrestler: HBK KOFI MYSTERIO
Wrestler w WFW: HBK

http://img260.imageshack.us/img260/6019/kofi.png

*Rozbrzmiewa them Kofiego Kingstona*

SOS (I hear them callin)
SOS I hear them cryin
SOS (I hear them callin)

Witam wszystkich !!!
Na początku mam prośbę dla jednego z nowych zawodników federacji do Christiana.
Jesteś dobrym i doświadczonym zawodnikiem ale proszę kieruj swoje wypowiedzi w moją stronę lub do Edge'a bo to że podsumowujesz zachowania Chrisa Jerycho nic ci nie da ponieważ walczysz ze mną oraz z niejakim Edgem którego dawno nie widziałem nie wiem czy się boi czy pisze sobie jakieś długie przemówienie ogółem mnie to nie obchodzi ale chciał bym usłyszeć co ma do powiedzenia na mój temat.
Wracając do Christiana doświadczenie to nie wszystko udowodnię Ci że nowi wrestlerzy którzy nie mają dużego doświadczenia mają szansę wygrać z kimś kto w ringu jest już od kilku lat.

*Kofi schodzi z ringu ku wielkiej radości fanów*

SOS (I hear them callin)
SOS I hear them cryin
SOS (I hear them callin)

____________________________________________________________________________________________________

*Idąc korytarzem Kofi spotyka Josh Matheews*

Josh Matheews - Witaj Kofi mogę zadać ci kilka pytań ?

Kofi Kingston - Jasne Josh pytaj śmiało.

Josh Matheews -Więc dobrze. Jak myślisz kto będzie trudniejszy do pokonania Cpt. Harisma Christian czy RatedRSuperstar Edge ?

Kofi Kingston - Moim zdaniem sądzę że obaj są trudnymi rywalami Christian sądzi że jest leprzy bo ma doświadczenie natomiast Edge nic nie mówi jak mówiłem przed chwilą albo się boi lub pisze długie przemówienie. Sądzę że wygram tą walkę będzie to długi i wyczerpujący pojedynek ale będę walczył do końca i nie oddam wygranej.

Josh Matheews -Widzę że jesteś bardzo pozytywnie nastawiony przed pojedynkiem i sądzisz że wygrasz z kąd ta pewność?

Kofi Kingston - Moja pewność bierze się stąd że wygrałem 2 pojedynki przeciwko niejakiemu Chrisowi Jerycho i nie zamierzam skońcyć na tym jestem pewien że moi rywale ciężko trenują do tej walki ale nic im to nie da bo jestem zdeterminowany i zbyt pewny wygrania.

Josh Matheews -Nie mam więcej pytań dziękuje za wywiad i trzymam kciuki za to że wygrasz.

[color=#00FF00]Kofi Kingston
-Nie ma za co to była dla mnie przyjemność.
*Kofi kieruje się do swojego pokoju, a Josh idzie wzdłuż korytarza*

Ostatnio edytowany przez $trUsiu (2010-12-03 18:26:48)

http://img168.imageshack.us/img168/2578/hbkj.png
http://www.wrestlingvalley.org/wp-content/uploads/2009/03/hbk7bn1lf.gif

#80 2010-12-03 18:37:23

TheGame

24946455
Punktów :   
Ulubiony Wrestler: Triple H i HBK
Wrestler w WFW: Triple H

*Na ring zmierza z butelką wody Triple H i przejściem charakterystycznie dla siebie pluje wodą która potem upuścił.*
http://i266.photobucket.com/albums/ii261/funkbutter/graphics/Sports/athletes_triple_h.jpg
Hello wieśniacy w każdym wieku!Jak u was?U mnie świetnie i bogato a u was jak zwykle bieda i poniżenie.Powiem , że dziś omówię kilka sprawy związanych z ostatnimi speechami zawodników oraz moją najbliższą walką z panem RKO.Zacznę od tego pierwszego.Po mich wypowiedziach o gali np.Christian zaczął podobnie do mnie mówić o "typach"na zwycięzcę.No właśnie zaczął mówić tak jak ja lecz jego wypowiedzi są z dupy wzięte.Christian powiedz mi czy Abbys to genialny technik?A może Big Show to genialny hight flyer?No właśnie.Choć muszę przyznać , że co do pierwszego typu się nie pomyliłeś.Dalej czeka nas Kofi kingston i jego speech.Kofi w pierwszych dwóch typach mnie zaszokował gdyż jak na niego te wypowiedzi były tak jakoś "mądre".Skąd je wyczytałeś z encyklopedii dla analfabetów z ADHD?Dalej chyba Kofi nie doczytał i powiedział , że Tyler jest dobrym zawodnikiem  i jego wygrane są podobne z twoimi wygranymi.Po pierwsze Black wcale ze mną nigdy nie wygrał!A twe zwycięstwa są po prostu śmieszne.Ty i ten twój "Srum srum srum" to żenada klasy światowej.Wygrywałeś co prawda czysto ale z taki zawodnikiem którego pobił zwykły podwładny aka wieśniak z ulicy.Wygrałeś tym samym z płaczkiem.Umniejszam twoje wygrane gdyż to co powiedziałeś rozśmieszyło mnie na maxa.Możesz zatem zostać moim osobistym klaunem , co?Będziesz ubrany w kolory rastamenów , będziesz skakał krzycząc "Kabuuuuum!Buuuuuum!Sruuuuu!" oraz mówił o śmiesznych sprawach typu twoje zwycięstwo nad płaczącą dziwką.Jeszcze sprawka do Christina.Jeśli tak witasz tych ludzi oraz dzieci to po co potem przeklinasz?Chcesz aby małe suki na widowni się popłakały?Hahaha to chyba nie pasuje do twojej roli brudasa z tym "Hello pipy!".Teraz tak jakby główny wątek wypowiedzi King of Kings Triple H'a.Randy,Randy,Randy ty chcesz wygrać?Tym swoim RKO?Bez szans.Co Ci pomoże w wygranej?Twoja przeciętna siła?Twoja powolność oraz duża zdolność ucieczki?To nie czasu w WWE kiedy miałeś Legacy.Legacy nawet tu nie ma!Uciekli od Ciebie już bardzo dawno.A ty nadal nie masz zdolności którą mógłbyś mnie zaskoczyć czy co dopiero pokonać.Ja za to jestem silny i inteligentny a twoja inteligencja i znajomość zasad ortografii ogranicza się do słowa "sucharek".Nie masz po prostu szans!A dlaczego to mówię?Po to abyś Cie wszyscy oraz Randy Orton uświadomili sobie , że nikt w "normalnej" walce 1 Vs 1 nie wygra z The Celebrate Assasin'em,King of Kings,The Game'em Triple H'em!Taka jest prawda której wy wszyscy boicie się bo boicie się mnie!To właśnie prawda.Więc jeśli tego nie przyjmiecie to nie przyjmiecie też króla a bez król jesteście jeszcze gorszymi wieśniakami niż teraz.Jetem pewny moiego zwycięzca najpierw z Randym Ortonem potem z jakimkolwiek z trójki Edge,Kofi Kingston,Christian.Gdy już was pokonam zmierzę się z Tylerem Blackiem i wnet gdy usłyszy mój głos zesra się w gacie i dostanie zatwardzenia na myśl o swym bólu i cierpieniu jakiego dozna i wreszcie odpłacę mi za te dwie walki w których tak jakby "uczestniczył" Abbys.Teraz już każdy wie kto tak naprawdę króluje i królować będzie!!!

*The Game po energicznej wypowiedzi podchodzi do Josha Matcheewsa gdyż prosi on o udzielenie wywiadu*

J:Witam.Mogę zadać kilka pytań?
HHH:Może...
J:Czyli mogę?
HHH:Może...
J:Yyyyy... więc chyba pozwolę sobie zadać.
HHH:W stylu Ibisza:"To będziesz sam sobie zadawał pytania?!
J:Dobraaa.To jak już jesteśmy przy temacie Krzysztofa Ibisza.Dlaczego go tak bardzo nie lubisz?
HHH:Bo po prostu jest jednym wielkim debilem.
J:No tak.
*Na backstage wbiega KRZYSZTOF IBISZ i mówi do Josh*
K:Josh!Powiedziałeś "No tak" więc uważasz mnie za debila?TO TWÓJ KONIEC!
*Między Krzysztofem Ibiszem a Joshem Matheewsem wywiązuje się bójka z której lepiej wychodzi Josh i niespodziewania aż uderza Krzysia krzesełkiem i rzuca w stół komentatorski!

*Triple H w tym czasie oddala się i mówi:*
Oto następny dowód na to , że Krzysztof Ibisz jest debilem!

http://th184.photobucket.com/albums/x262/Vicissitude24/miscellaneous/DX-HHH_HBK.gif

Osiągnięcia:
1x mistrz świata wagi ciężkiej (obecnie)

#81 2010-12-06 17:48:23

KillSwitch

Punktów :   

Go!

Hello my peeps! Witajcie wszyscy fani World Federation Wrestling!
                     Jak u was! *Not bad od publiki*. Jak wiecie wczoraj wygrałem swoją
                        pierwszą walkę w tej federacji. Niestety nie było w niej Edga przez
                        grypę żołądkową. Ale nie wiem jednego : kto zgasił światło na wczorajszej
                         gali. ten kto to zrobił zachował się bardzo źle i niepowinien tego robić.
                            Walkę wygrałem po zgaśnięciu świateł i wykonaniu KillSwitcha ale jednak
                            wolałbym wygrać walkę uczciwie bez brudnych sztuczek osoby zgaszającej
                      światło wierząc swojemu doświadczeniu w ringu i umiejętnościom których
                              nauczyłem się od najlepszych zawodników na świecie którzy byli
                              najlepsi w wrestlingu. Mam jeszcze sprawę do "The Game'a" Hunter
                                   Helms Helmsey'a Triple H'a. Game nie możesz mówić że sam
                                  mówię moim fanom że ich poparcie jest najważniejsze a potem
                                 przeklinam. Cały czas mówię że fanów szanuję najbardziej bo
                                 to najwierniejsi  kibice. A zreszta Game zobaczymy się w
                           ringu już w niedzielę i zobaczymy kto ma większe umiejętności w ringu
                            ty byłeś najwięcej razy mistrzem WWE a ja z Edgem , Tag Teamów.
                                I wreszcie roztrzygniemy nasz spór i ten który zostanie mistrzem
                                 świata wagi ciężkiej zostanie lepszy od drugiego. Więc zastanów
                                   się dwa razy zanim coś powiesz. A w końcu nazywasz siebie
                                   "Królem królów" w niedzielę to sprawdzimy gdy mnie pokonasz
                                      pomogę Ci w zdobyciu pasa World Heavyweight Champion.
                                     I Cię przeproszę za wszystko co powiedziałem o tobie i twoich
                                 wypowiedziach. Powodzenia dla innych zawodników którzy wygrali swoje
                                          walki czyli : Undertakerowi i Abyssowi. Dowidzenia!!

Go!

Ostatnio edytowany przez KillSwitch (2010-12-06 17:51:17)

Streak:

1 Zwycięstwo
0 Remisów
0 Przegranych

#82 2010-12-08 17:25:25

Awesome One

Punktów :   
Ulubiony Wrestler: The Miz,Wade Barrett,Alex R.
Wrestler w WFW: The Miz

AWESOME!

I came to play
I came to play
There a price to pay
Time for you to get down on your knees and pray
I came to play
Say goodbye to the good old days
Thier never coming back
Watch your future fade
I came to play
I came to play to get my dues paid
I guess you had a dream
But it cant be safe
I came to play

The Miz came to WFW federation! Zawitałem do was ja sam Awesome the Miz! Jestem tu nowym zawodnikiem
ale mamjuż umiejętności wystrczające do bycia tutaj najlepszym zawodnikiem. Było tak samo w World Wrestling Entertainment
gdzie byłem mistrzem WWE! Tutaj będzie tak samo bo nie widzę zawodnika z większymi umiejętnościami ode mnie!
nikt nie jest tak zajebisty w ringu i nikt tak jak ja nie niszczy swoich przeciwników. Więc miejcie obawę przed
Awesome One'm The Mizem! I wiedzcie o jednym że nikt nie będzie mógł mnie pokonać! Tyler Black jest za
słaby bo przegra swój pas WHC. Jedynymi godnymi walki przeciwnikami są Matt Sydal i  Triple H. Jego akcja kończąca
niszczy rywali a i bez niej ja i oni jesteśmy najlepszymi wrestlerami tej federacji. Wy fani to tyko pierdolone
619Kidy którzy są zakochani w swoich idolach: Kofim,Christianem,Tylerkiem i waszym ukochanym Shawnkiem
Michaelsem. *Ogromny heel Hate* Wiecie jesteście tylko ludźmi którzy utrzymją tą federacje zachowujecie się
jak bezmózgie pasożyty. Które kochają CENE jak samego siebie. Więc nie pierdolcie bez sensu tylko dupe w kupe
i do roboty truskawki w Austrii zbierać bo taka okazja może sie nie powtórzyć więc spierdalać mi stąd bo w morde!
Zaraz dostaniecie za swoje! I wylecicie stąd szybciej niż tu weszliście! Więc się pierdolćie i do widzenia!
Because Im The Miz And I'm AAAWWWEEESSSOOOMMMEEE!

I came to play
I came to play
There a price to pay
I came to play
Thier never coming back
Watch your future fade
I came to play
I guess you had a dream
But it cant be safe
I came to play

Ostatnio edytowany przez Awesome One (2010-12-09 16:58:54)

#83 2010-12-08 17:50:00

TheGame

24946455
Punktów :   

*Na ring przy swoim themie wchodzi wyraźnie zadowolony "The Game'a" Triple H!*

http://i266.photobucket.com/albums/ii261/funkbutter/graphics/Sports/athletes_triple_h.jpg

Hahaha!I co?Zatkało was,biednych i nie umytych idiotów?Chyba tak.Widzieliście co zrobiłem na ostatniej gali?Na pewno skoro kupiliście bilety żeby mnie oglądać.Już sam początek gali był jej końcem dla pana RKO Randyego Ortona.Nasz pojedynek trwał około jednej minuty.Co za dureń myślał , że ten skurwiel wygra?Haha.Na 100% dzieci które ubóstwiają Cenę,Ortona i innych Reyów.O tej walce nie ma za bardzo co opowiadać.Orton otworzył oczy i równie szybko je zamknął po otrzymaniu Pedigree.Ale z niego cieć.Miał nadzieję na wygraną choć nie powinien.Ostatnią walką chciałem dać przesłanie Abbysowi lecz powiem je za chwilę.Udowodniłem swą nadludzką siłę i inteligencję a przeciwnik paniczny strach coś nadludzkiego lecz była to głupota wyjścia ze mną na pojedynek.To nie był jednak koniec mojego występu w show.Po "niby walce" Abbysiątka  z Blackiem zaatakowałem tego pierwszego młotem.I teraz to przesłanie.Abbys ten się śmieje kto się śmieje ostatni!Przekonałeś się , że ten młot nie jest z gumy bo chyba guma tak nie boli abyś padł niczym trup na ziemię?Zatem wygrałem swój mecz i będę walczył w następnym Qualyfing Matchu do pasa WHC.A zapomniałem o walce Takera z Big Showem.Hmmm... tak jak się spodziewałem gówno im z tego wyszło.ME.Edge Vs Kofi Kingston Vs Christian.Edge po raz kolejny zwiał.Teraz wymyślił sobie grypcię. Żałosne!Doszło do walki Kingston Vs Christin.Walka nudna choć przecież występował w niej gość z ADHD-Kofi "Boom Boom!"Wygrał Christian i to on zmierzy się ze mną w następnej walce.Ehhhhh... Christina chcesz wygrać?Hahaha może jeszcze powiesz , że Undertaker jest nieżywy?Ale sądząc po twoich zachowaniach możesz tak powiedzieć aby uszczęśliwić dzieci do lat 5.Byłoby to dla nich pięne a zarazem straszne.Powiem teraz najszczerszą prawdę......NIE MASZ SZANS NA WYGRANIE WALKI ZE MNĄ!!!Nie potrzebuję twojego przyszłego wsparcie.Sam sobie poradzę lepiej niż ty i Kingston razem wzięci i wymieszani z dodatkiem ADHD.Jestem coraz bliżej pasa WHC należącego do tego pierdolniętego Blacka czy tam Rollinsa i tak jest gówno wartym chujem.Teraz ostatnia sprawa.Do WFW przybył pan The Miz który udaje wspaniałego choć nie umie nawet tego słowa dobrze wypowiedzieć.Niby TY i Sydal jesteście najlepsi?Nooo taaak oczywiście lecz najlepsi w otrzymywaniu finisherów od takich "gwiazd" jak Abbys,Edge,Christian,Kingston,Black a nawet John Cena.To chyba na tyle. Good bay przyjebańce!

*King of Kings zadowolony schodzi z ringu i udaje się do szatni*

Ostatnio edytowany przez TheGame (2010-12-08 17:51:09)

http://th184.photobucket.com/albums/x262/Vicissitude24/miscellaneous/DX-HHH_HBK.gif

Osiągnięcia:

#84 2010-12-11 07:39:35

TheGame

24946455
Punktów :   

*The Game jak zwykle z butelką wody wchodzi na ring a na titantronie pokazywane są oprócz jego proma także urywki z jego udziałem na ostatniej gali WFW.*
No to się porobiło.JA z tym łamagą Christianem w jednej drużynie?Ojej Christian najlepiej żebyś w ogóle podczas walki nie wchodził na ring bo wszystko zjebiesz. Wytłumaczę wam to powooooli i dokładnie żebyście mogli zrozumieć.Naaa naaaajbliżejjj galiiii zmieeerzę się ja oraz Christian w pojedynku tag teamowym z Kanem oraz HBK'em.Zrozumieliście?Myślę , że nie ale przejdę dalej.Już 19 grudnia będę walczył z Christianem o prawo do walki o pas WFW WHC a w tą niedzielę mam być z nim po jednej stronie?To jakiś żart.Sam bym wygrał z Kanem oraz HBK'em a oni dorzucili tą łajzę?Znowu jakiś żart.Jest jeden plus ta walka to Main Event więc powróciłem na swoje miejsce.Teraz trochę o przeciwnikach moiego "teamu".Kane-coś podobne do Abbysa tylko ,że uważa się za demona czy cuś.Tak jak Abbysiątko udaje potworka , żeby zastraszyć tych wieśniaków na trybunach.HBK-tu jakiś już lepszy przeciwnik , zna mnie on dobrze gdyż chyba każdy pamięta DX.Ale Shawn sam nie wygra ze mną noooo i z tym drugim o ile ten drugi wyjdzie na ring bo z tym u niego może być słabo.Dam przeciwnikom takie lanie ,że nie będą tak ja Abbys mogli chodzić o własnych siłach.A Abbys jeszcze boli Cię głowa?Hahaha.Już padła data 19.12.2010.O ile nie zapomnieliście tępaki , że wtedy ujrzycie najprawdopodobniej przyszłego kandydata nr.1 do pasa WHC!To może na ten temat tyle.Teraz reszta pojedynków na najbliższą niedzielę.
1. Qualyfing Match (Normal)
Kofi Kingston vs. Big Show
Wow starcie skaczącej dżumy z ADHD z chłopcem z nadwagą o prawo do walki o pas WFW.Obaj zawodnicy są z dupy wzięci więc raczej nie mam co dużo mówić.Ale jakbym miał na kogoś stawiać to raczej na tego z ADHD Kofiego Kingstona.
2. Champion vs. Champion
Matt Sydal vs. Tyler Black
Dalej starcie takich jakby "tytanów" tej organizacji.Właśnie...tak jakby "tytanów".Obaj już niedługo na PPV będą bronić swoich pasów.Tyler Black będzie bronił na pasa na 100% przeciwko mnie więc także na 100% straci pas na rzecz MNIE.Sydal góruje na Power 10 ale tylko przez to , że udało mu się zdobyć pas ze względu na słabą dyspozycję Shawna.Mój typ to mooożeeee....noi niech będzie Matt Sydal.
3. Qualyfing Match (Normal)
The Undertaker vs. Randy Orton
Haha i tu co się dzieje.Taker Vs Randy "które pokonałem w mniej niż minute"Orton.Stawiam na UnderTakera ponieważ w ostateczności jest troszkie bardziej doświadczony.Choć już 132523 raz wypada mu dysk.
I nadszedł wielkimi krokami ME w którym Triple H powrócił na należne miejsce w walce wieczoru.
4. Tag Team Match
Christian & HHH vs. HBK & Kane
Z tych drużyn stawiam na "King of Kings" Triple H'a ...oraz tego drugiego.
Coś nikt się nie odzywa może wszystkich wrestlerów zatkało na mój widok?Jestem przecież królem więc bijcie pokłony dla przyszłego WFW WHC!

*Triple H kieruje się do szatni gdy zaczepia go Josh.*

J:Witam.Mogę zadać kilka pytań?
HHH:Już raz Cię nie było myślałem , że już nie będziesz mi zawracał głowy.No ale pytaj.
J:Wydajesz się być bardzo pewny przed pojedynkiem z Kanem oraz Shawnem.Czy naprawdę masz 100% wygraną?Przecież twoim przeciwnicy to bardzo utytułowani i doświadczeni wrestlerzy.
HHH:Oczywiście , że wygram.Tylko ten idiota Christian może wszystko zepsuć.
J:Także jesteś pewny zdobycia pasa.Czy to nie za dużo?Konflikt z Abbysem,turniej o pas,przyszły ME,szansa na walkę o WHC.
HHH:Ja już taki jestem.Musze wygrywać.W końcu król musi być na topie.
J:Aha jeśli tak to gratuluje dobrej formy bo do takich rzeczy trzeba kondycji.Taki walki co tydzień do tego z najlepszymi wrestleram w WFW.
HHH:Widzisz ma się to "coś".Teraz może pytanie z serii "Król pyta a Josh odpowiada".Czy głupi Ci tak wszystkich cały czas pytać?
J:To moja praca więc muszę.
HHH:Dobra a teraz wypierdalaj o coś spytać jakiegoś pajaca w masce czy chłopca z ADHD.

*The Game oddala się do swojej szatni.*

Osiągnięcia:

#85 2010-12-11 09:01:07

sydalsztajn

http://img207.imageshack.us/img207/5787/modx.png

25244096
Punktów :   
Wrestler w WFW: Matt Sydal

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://i118.photobucket.com/albums/o101/seb_033/l_561a06b6c0d48c8a178a783234ae238a.jpg&imgrefurl=http://www.myspace.com/alevras&usg=__a8WIiCgvJo5iRLNLTNMLDhNpjvM=&h=500&w=375&sz=22&hl=pl&start=64&zoom=1&tbnid=SN4PObhKaMWWaM:&tbnh=135&tbnw=132&prev=/images%3Fq%3DMatt%2BSydal%2Bchampion%26hl%3Dpl%26biw%3D1020%26bih%3D573%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:10%2C2025&itbs=1&iact=hc&vpx=135&vpy=168&dur=984&hovh=259&hovw=194&tx=89&ty=151&ei=ODQDTeDLGsfCswblyqDqCQ&oei=HTQDTaCgEYaBswa2k-XqCQ&esq=9&page=5&ndsp=16&ved=1t:429,r:11,s:64&biw=1020&bih=573

Kamera pokazuje Sydala zmierzającego do ringu, oczywiście ze swoim pasem na ramieniu

W tle zaczyna grać Feel Like I Do w wykonaniu Drowning Poola który zagłusza ogromy heel heat

Operator pokazuje komentatorów

[JL] - Ciekawe co ma do powiedzenia nasz nowy WFW Champion, jak widać z nowym themem.. ekhem.. Jim!

Kamera pokazuje Jima Rossa który kiwa się w rytm muzyki i wymachuje rękami

[JL] - Jim! Do cholery co ty robisz ?!

[JR] - Ahm.. no tak, ale o co chodzi ?

[JL] - W każdym razie posłuchajmy co ma do powiedzenia Sydal .

Champion już w ringu, bierze mikrofon od spikera i zaczyna monolog

Niedawno poznaliście nowego WFW Championa . Od tego momentu zacząłem wprowadzać w życie pewne zmiany . Zacząłem od swojego skromenego pokoiku, zamieniłem go na królewski apartament . Wszyscy wreszcie zaczeli się ze mną liczyć, i dobrze bo jeśliby tego nie robili, wkwasił bym ich w podłogę. Jest jednak jedna osoba która najwyraźniej nie okazuje mi szacunku . Triple H, włazidupo, jeśli myślisz że możesz dorównać mi to mam dla Ciebie dwa słowa- " GÓWNO PRAWDA " . To że wygrałeś z Ortonem który nic nie potrafi było tak wielkim zaskoczeniem jak to że 24 Grudnia są Święta Bożego Narodzenia . Przetrzyj oczy o obudź sięz tego chorego snu bo nie możesz być taki jak ja. Jestem wyjątkowy, przystojny i w tym momencie stoję na szczycie Świata, a ty co masz ? Ah tak, pamiętam, masz obowiązek służby Abyssowi, więc zejdź ze mnie słoneczko i zajmij się przeciętniakami takimi jak ty . Przejdźmy wreszcie do rzeczy, a mianowicie pojedynku - Champion vs Champion . Moim przeciwnikiem jest gość który nie stoczyłw tej federacji ani jednej walki ! I on ma kurwa pas ?! Rodman - jesteś kompletnym idiotą . Blackowi dałeś pas prawie że za darmo, a ja musiałem ciężko pracować na ten przywilej . Ile Ci dał? Jesteś aż tak biedny że musisz przyjmować pieniądze od tego przychlasta ? Wiesz co, wolę jednak nie wiedzieć w jakiej jesteś sytuacji finansowej . Anyway, walka odbędzie się na jutrzejszej gali i bądźcie pewni że ją wygram . Tylko cieć nie wygrałby z Tylerem - kimś kto jeszcze nie walczył na ringu tej federacji . To jest kompletna żenada, Black tak bardzo boi się stracia z jakimkolwiek wrestlerem że nie chce wejść do ringu . Jesteś nikim . Podczas gdy Ty obmyślasz plan jak tu sięwymigać od starcia z potężnym Sydalem . Ja nie przegrywam, uwierz mi . Postaraj siejeszcze uratować cząstke swojej godności i stocz ze mna jutro walkę . Nie wiem po co to mówię, nie obchodzi mnie co o tobie myślą i to czy stracisz pas . Skupie się na tym że jestem championem i tak pozostanei już na zawsze . The Miz, doceniłeś mnie, a ja doceniam ludzi któzy doceniająmnie bo to znaczy że są inteligentni co rzadko zdarza się w tej federacji . Jednak w twojej wypowiedzi dostrzegłem jeden błąd . Mówisz że jesteś równy ze mną . Nie prawda kolego, jestem dużo lepszy od Ciebie i tyle . Ale jak na poczatek i tak jest nieźle więc daruje Ci upokorzenie i nie będę się z toba pojedynkował . Widzisz jaki jestem łaskawy . Tylko m idziękować i podziwiać . Podczas gdy moi przeciwnicy gadają o niczym, ja przychodze do was dzielę się uczuciami i takie tam pierdoły . Ale co mnie kurwa obchodzą wasze uczucia? Jesteście tylko widzami . Nic mi nie dajecia, ja daje wam dużo, wspaniałe widowisko, emocje . Wszystko t ozdobyłę mnaprawde ciężka pracą, nie obijałem się . Nie leżałę mna kanapie i dłubałem w nosie ! Cały czas pracowałem i pracowałęm myśląc o swoich marzeniach co doawało mi siłę do tego by dotrzeć aż tutaj . Jednak zawsze znajdą się przeciwnicy i przeciwności losu . Tutaj ich nie napotkałem ! Haha ! Wszystko poszło jak spłatka . Przeciwnicy są do dupy, a pas wreszcie został zaszczycony obecnością kogoś godnego . Triple H mówił że wygrałem walkę o pas z Michaelsem tylko dlatego że nie był w formie i takie tam . Nawet jakby był to nic by mu to nie dało! Dominacja najseksowniejszego człowieka żyjącego na Ziemi jest widoczna z kilometra . Gdy wchodzę, wszyscy powinni okazywać mi szacunek który bez wątpienia mi sie należy .  W WFW nie ma dla mnie godnego przeciwnika . Widziałęm ostatnio żechciał się ze mną zmierzyć Christian, The Undertaker i ktoś tam jeszcze . Śmiechu warte .  Nie wierzęw Umarlaka, też potrafię wyłączyć światło i wyjść spod ringu . Straszne . Christian? Capitan Charisma? Bez komentarza . Gość który swojąwypowiedźzawsze rozpoczyna " Hello peeps" . Co to ma kurwa być ? Mam więcej charyzmy w małym palcu niżon w całym sobie . Ja jeste mcharyzmatycznąi najbardziej kontrowersyjną gwiazdą tej federacji i tyle . Jeśli komuś to nei pasuje .. Gówno mnie to obchodzi . See ya losers!

Znowu zaczyna grać muzyka Drowning Poola która rozbudza komentatorów

[JR] - Jeszcze pięć minut mamo .

Matt Sydal wychodzi z sali przy niewyobrażalnym heel heacie

#86 2010-12-11 11:21:05

Lita

http://img408.imageshack.us/img408/279/writer.png

7943735
Punktów :   

(Po wyjściu Sydala wszystkie kamery skierowane zostały na backstage - dawno niewidziana, choć udzielająca się w internecie, Lita pojawiła się w budynku. Szła dumnie, z podniesioną głową z pasem na jednym ramieniu i torbą sportową na drugim. Mijała pracowników technicznych i pozostałych członków rosteru ignorując ich wszystkich. Zatrzymała się dopiero, gdy zaczepił ją Josh Matthews. )

JM: Lita, niedawno założyłem swojego własnego Twittera i, pewnie zauważyłaś, śledzę każdy Twój wpis!
L: Oczywiście, że śledzisz. Ty śledzisz, Sydal śledzi, Triple H śledzi, Edge śledzi... Każdy śledzi. Kilka milionów odsłon dziennie, kochany.
JM: Jasne, nikt nie neguje tu Twojej potęgi w internecie... Ale zaintrygował mnie Twój ostatni wpis!
L: Hm?
JM: Cudowna noc, odpowiedni mężczyzna... Czy to ktoś z naszego pociesznego rosteru?
L: (przewróciła oczami i uśmiechnęła się tajemniczo)
JM: Kane...?
L: (zaśmiała się)
JM: Może CM Punk...?
L: No nie wiem...
JM: Już wiem, Christian! Wróciliście do siebie!
L: Nie zaprzeczę, nie potwierdzę..
JM: Każdy wie, że masz słabość do Kanadyjczyków... To może Edge?
L: Będziesz tak strzelał do usranej śmierci?
JM: Nie, dopóki nie skończy mi się roster...

Ostatnio edytowany przez Lita (2010-12-11 11:22:24)

Queen of extreme, Litka is in the house .
http://i38.tinypic.com/24nnof9.png

#87 2010-12-11 14:04:07

Awesome One

Punktów :   
Ulubiony Wrestler: The Miz,Wade Barrett,Alex R.
Wrestler w WFW: The Miz

AWESOME!

I came to play
I came to play
There a price to pay
I came to play
Thier never coming back
Watch your future fade
I came to play
I guess you had a dream
But it cant be safe
I came to play

*Miz wbiega po rampie na ring*

I co ciecie? Myślicie że jesteście najlepsi? Co? Mam sprawę do wielu zawodników! Między innymi do : Christiana. Więc Christian myślisz że co? że wygrałeś z
Kofim Kingstonm to jesteś najlepszy? To nieprawda przecież kto tu jest lepszy?:JA! Wszyscy to wiedzą ale nie robią Ci powodu do płaczu ty Chujbatyczny Kapitanie Debilu! Nie masz nawet pasa ani dawno go nie miałeś w żadnej innej fedeacji wrestlingowej! A ja to co innego ja miałem pas Mistrza World Wrestling Entertainment a jednak zrezygnowałem z niego! Po to aby pokazać że jestem najlepszy na świecie! Teraz sprawka do Matta Sydala. Matt ja nie stwiałem nas w równi przecież wiadomo że ja mam swój unikatowy styl walki a ty swój więc wiesz jakby co. Trzecią sprawą będzie sprawa do "Debila Debilów" The Debila Triple H'a. Wiesz ty jednak nie jesteś wart mówienia o sobie. Jesteś pieskiem Abyssa i nikim więcej! Myślisz że się boję twojego młotka?
to sie grubo mylisz ty zdowniony idioto więc weś zamknij mordę gdy ja coś mówię ? Dobrze? Jeśli tak to O.K a jak nie to wypierdalaj i tyle bo ty nadajesz się tylko do pracy na wysypisku debilów a nie byciiem wrestlerem. Wiec bądź cicho! I pozostaje sprawa do "Debil-mana" Undertakera. ty to nawet się nie odzywaj i mnie niekrytykuj bo jak myśłisz żedlugo walczysz to ci coś da? To się grubo mylisz! Ja pokonałbym Cię choć takiego upokorzenia walki z tobą - nie doznałem. Na razie to tyle więc fuck you debile! Because I'm The Miz and Im AAAWWWEEESSSOOOMMMEEE!

AWESOME!

I came to play
I came to play
There a price to pay
I came to play
Thier never coming back
Watch your future fade
I came to play
I guess you had a dream
But it cant be safe
I came to play

[b]

#88 2010-12-12 21:21:54

The Anvilette

Punktów :   
Wrestler w WFW: Natalya

http://clusterb.sevenload.net/dataZ001/slcom/mg/oi/pmlopmf/dgxkkpomlmpj.jpg~/Natalya-Neidhart-1.jpg
<Theme "New Foundation". Wyszłam na rampę, szłam uśmiechnięta w stronę ringu. Wśliznęłam się do niego, weszłam na narożnik i wykonałam taunt otrzymując przy tym spory pop. Zeskoczyłam z narożnika i wzięłam od konferansjera mikrofon>

Witam Was wszystkich!
Jestem tu nowa, choć pewnie większość z Was zna mnie z występów w przeciętnej, komercyjnej federacji... Ale to już za mną! Teraz świetlana przyszłość przede mną. Przyszłość w barwach World Federation Wrestling!
<fani zgromadzeni w hali reagują bardzo żywiołowo>
Nie jestem tu jedyną kobietą, co bardzo mnie cieszy! Będę mogła udowodnić swoją wartość i umiejętności! Mam nadzieję, że zostanę doceniona i wkrótce będę miała okazję walczyć o pas mistrzowski z Litą! A gdy już do tego dojdzie zobaczymy to !

<Na telebimie pokazuje się zdjęcie>
http://www.wrestlersfemale.com/images/wwe-neidhart.jpg

<Obraz ten został skomentowany żywiołową, pozytywną reakcją fanów. Uśmiechnęłam się szeroko i wyszłam przy themie "New Foundation">

http://i282.photobucket.com/albums/kk253/WWE__SaShA__WWE/natalyacldjq7.gif
http://i664.photobucket.com/albums/vv10/wwenatalyafan/natalyalove.jpg

#89 2010-12-13 16:31:36

NXS

Punktów :   

*Wade Barrett zmierza do ringu*
We walk alone
In the unknown
We live to win another victory
We are the young
Dying sons
We live to change the face of history so be afraid
It's the price we pay
The only easy day was yesterday
So hear our voice,
We have a choice,
It's time to face it

Hahaha! Przed wami ja Wade Barrett. Opuściłem federację WWE dla World Federation Wrestling! Więc straciłem szansę na mistrzostwo World Wrestling Entertainment żeby przyjść tutaj i od razu zapowiadam: nie będę oszczędzał nikogo tylko zwycięstwo nieważne jak i nieważne kiedy Pas WHC będzie mój
więc Tylerze Blacku Niedługo nic Ci nie zostanie tylko będziesz leżał i kwiczał. Przestaniesz być "Wielkim Tylerem" Mistrzem World Heavyweight Champion.
Christian czy Triple H będą pretendentem I tak ich a potem Ciebię zniszczę i Tag Team Awesome-Larts będzie miał 2 Najważniejsze pasy : Ja WHC a mój partner The Miz: Pas mistrza World Federation Wrestling. I zniszczymy każdego kto stanie nam na naszej drodze! Wszyscy Zostaną zniszczeni tylko mam
jedną sprawę do Matta Sydala! Matt czy chcesz dołączyć do naszej grupy? Jeśli tak to będziemy niepokonani w tej Federacji i nikt nam nie podskoczy
wszyscy przegrają i będa naszymi pieskami szczególnie Big Show! On jako sługa to świetna rzecz w jego przypadku może zacznie znowu wygrywać
ale mniejsza z tym najbardziej interesuje mnie pas World Heavyweight Champion i nic więcej. A i mam rade dla Tylera Blacka obawiaj się mnie i uważaj
na ulicy będe tam czekał i Cię zniszczę! Miz is Awesome Wade Barrett is a WHC Champion! Nikt nie jest tak dominujący jak ja i nikt nie posiada takiej techniki jak ja [Oprócz sydal star press] ! Po prostu jestem najlepszym wrestlerem tej federacji! I tyle. Nikt mi nie zaprzeczy bo to po prostu prawda.

Wszyscy macie prawo się mnie obawiać bo macie się czego obawiać. http://www.wrestlingtube.org/wp-content/uploads/2010/02/Wade-Barrett.png

*Wade Barrett zmierza do ringu*
We walk alone
In the unknown
We live to win another victory
We are the young
Dying sons
We live to change the face of history so be afraid
It's the price we pay
The only easy day was yesterday
So hear our voice,
We have a choice,
It's time to face it

Ostatnio edytowany przez NXS (2010-12-15 16:54:31)

#90 2010-12-15 15:57:35

Tara

25821470
Punktów :   
Ulubiony Wrestler: Victoria/Tara
Wrestler w WFW: Victoria/Tara

< poprzedzający jej wejście titantron z pająkami, W tle rozbrzmiewa theme Broken
Pewnym ale wolnym krokiem wchodzę na rampę, W swojej prawej ręce trzymam piramidkę z pająkiem, A drugą w charakterystyczny dla siebie sposób chwytam się za włosy. >

< pewnie przy swoim theme kroczę ku ringowi, po drodze przybijam piątki moim fanom siedzącym najbliżej ringu >

< odkładam na chwilę pająka, po czym wskakuje nad górną liną, gdy już jestem w wewnętrznej stronie ringu staje na linie i pochylam się w charakterystyczny sposób, w oczekiwaniu na pop  od strony publiki siedzącej na arenie. Ku mojej radości bycia w tym ringu otrzymuje wspaniały pop, zabieram pająka oraz biorę mikro>

< stoję na środku, podnoszę pająka wysoko nad siebie. Przykładam mikro do ust, >

Na sam początek oczywiście chciałam bardzo podziękować za miłe powitanie. Praktycznie wszystkich .
Są wyjątki ..
Może pojawiłam się tu niedawno i niektórzy - typu Lita - myślą że jak nowy, to nic nie umie ..
Niee, mnie znacie z innych organizacji. Teraz zaczął się nowy etap w moim życiu, teraz zaczyna się era Tary… ja i mój słodki pająk zawładniemy.
Chcę podziękować Natalyi z którą przeszłam do tej jakże wspaniałej organizacji ..
Jako bardzo doświadczona zawodniczka będę dominować intelektem oraz sprytem, urodą a także determinacją ..
< chodzi po ringu trzymając pająka i mikro >
A więc jak się domyślacie będę robić wszystko co w mojej nadzwyczajnej mocy by zdobyć i utrzymać jak najdłużej pas, pas jakże cenny dla każdej zawodniczki. To będzie bardzo kluczowy moment w mojej długiej karierze.. A więc posiadaczka pasa niech się strzeże, niech zachowa ostrożność.
< całuje piramidkę z pająkiem oraz wyrzuca mikro >
< w hali rozbrzmiewa theme Broken oraz a widnieje titantron , wychodzę z ringu żegnając się z fanami, opuszczam halę >

http://i55.tinypic.com/oiahba.jpg
http://www.gifsoup.com/view/11482/tara-tna-o.gif
http://www.gifsoup.com/view3/1482727/tara-o.gif

Stopka forum

RSS