Kolejny już Powerek :
10 miejsce : Kofi Kingston (NEW!)
Kofi wskakuje do naszej listy dzięki wygranej w Steel Cage matchu przeciwko Big Showowi. Może zająłby wyższe miejsce gdyby nie porażka z Undertakerem i stracenie szansy na WFW Championship
9 miejsce : Shawn Michaels (-2)
Czyżby era Sexy Boy’a w WFW miała się skończyć? Tym razem HBK zalicza spadek o dwie pozycje dzięki przegranej walce Tag Team, w której jego partnerem był Kane
8 miejsce : Wade Barrett (NEW!)
Pochodzący z Manchesteru zawodnik zalicza udany start w federacji! W No-Tittle matchu pokonuje mistrza WHC Tylera Blacka!
7 miejsce : The Undertaker (NEW!)
Deadman rusza na podbój WFW! W swoim debiucie w federacji pokonuje Randy’ego Ortona, a na następnej gali w efektowny sposób pokonuje Kofiego Kingstona i zostaje pretendentem do WFW Championship! Czy Matt Sydal obroni się przed rozpędzonym Phenomem?
6 miejsce : Christian (-)
Zwycięstwo w Tag Team i porażka w walce z Triple H o miano pretendenta do pasa WHC pozwoliły utrzymać się Capitanowi Charisma na 6 miejscu
5 miejsce : "WFW Divas Champion" Lita (-)
Lita jak to Lita w ostatnim czasie nie walczyła, lecz nie ma tygodnia żeby nie namieszała w federacji. Widać, że dobrze jej się układa z Mattem Sydalem a i na PPV będzie bronić swojego pasa przeciwko Tarze i Natalyi
4 miejsce : World Heavyweight Champion Tyler Black (-2)
Czyżby mistrz dostał zadyszki? Porażka z Wadem Barrettem i Mattem Sydalem spychają mistrza federacji o 2 miejsca
3 miejsce : Triple H (+6)
Ktoś się tego spodziewał? Triple H w świetnej formie nie przejmuje się, że jest więźniem Abyss’a. Najpierw w walce Tag Team niszczy swoich rywali wraz z Christianem po to aby za tydzień pokonać go i zostać pretendentem do tytułu trzymanego aktualnie przez Tylera Blacka! King of Kings zaczyna rządzić w federacji!
2 miejsce : Abyss (+1)
Monster nie walczy, tylko oczekuje swojej kolejnej ofiary. Skok o jedno miejsce w górę!
1 miejsce : WFW Champion Matt Sydal (-)
Mistrz rządzi i dzieli w federacji. Na początku pogłębia swoją „przyjaźń” z Litą, a następnie pokonuje Miza oraz WHC Championa Tylera Blacka! Mimo wysokiej formy…Czy uda mu się utrzymać pas po PPV?
Streak of The Rated R Superstar Edge :
1 Zwycięstwo
1 Remis
0 Porażek
Świetne POWER10 ,wreszcie Edge to pisał
Cieszy mnie moja 7 pozycja ,liczę ,że po PPV będę w pierwszej trójce...
Streak of The Undertaker :
Win - 3 [Big Show ,Randy Orton ,Kofi Kingston]
Draw - 0
Loss - 1 [Matt Sydal (title match)]
Hehe ja to teraz złapałem formę , że szok xD a do tego już 3 miejsce
świetne P10
Ostatnio edytowany przez TheGame (2010-12-22 17:51:56)